close




Video atau Lirik tidak muncul? Klik disini...
---------------------------------
Lirik ini ingin diterjamahkan ke Bahasa Indonesia? Klik disini...


Boraspati Voice songs:
Urut Judul     |    Urut Terbanyak Dilihat
AUT BOI MULAK POSO - Boraspati Voice (view:121)

BORU SIBAGI TANO - Boraspati Voice (view:104)

Dang Olo Au Orang Ketiga - Boraspati Voice (view:173)

HOLONG NA MARGELLENG - Boraspati Voice (view:186)

JANGAN BICARA KEJUJURAN - Boraspati Voice (view:58)

PULANGLAH UDA - Boraspati Voice (view:219)

SEWU KUTO - Boraspati Voice (view:55)

UJU DIHAPOSOON - Boraspati Voice (view:196)

View: 55x

Song (Indonesia Penyanyi) Batak
#Sewo kuto uwis tak liwati Sewu ati tak takoni Nanging kabeh
SEWU KUTO - Boraspati Voice

Sewo kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh
Podo rangerteni
Lungamu neng endi
Pirang tahun aku nggoleki
Seprene durung biso nemoni

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan sak kedeping moto
Kanggo tombo kangen jroning dodo



#tag: Sewo kuto uwis tak liwati Sewu ati tak takoni Nanging kabeh

Label:   Boraspati Voice 



1. SEWU KUTO - Boraspati Voice
Sewo kuto uwis tak liwati Sewu


NEXT:
SENDIRI - TERNAMA TRIO

PREV:
JANGAN BICARA KEJUJURAN - Boraspati Voice