songbatak.com
 
Song Jawa Penyanyi Batak:

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Y |
OJO DIBANDINGKE - Nadeak Sister
Wong ko ngene kok dibanding-bandingke Saing-saingke yo mesti kalah


LAYANG KANGEN - CENTURY TRIO Ft. DIDI KEMPOT

Banyu Langit Didi Kempot - Judika
Sworo angin angin sing ngeridu ati Ngelingake sliramu sing tak tresnani

Tul Jaenak - Judika
Gula jawa rasane legi kripik mlinjo dipangan asu rep mulyo kudu marsudi

Sewu Kuto - Cover Judika
Sewo kuto uwis tak liwati Sewu ati tak takoni

TATU - MARIO SILITONGA
Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang

Kalung Emas - Century Trio
Kalung emas sing ono gulumu Saiki wis malih dadi biru

Romo Ono Maling - Eddy Silitonga
Mo, mo, mo, mo, Romo, ono maling Tulungono anakmu sing kemalingan


SAYANG VERSI BATAK CAMPUR JAWA - All Artis

SEWU KUTO - CENTURY TRIO Ft. DIDI KEMPOT
Sewo kuto uwis tak liwati Sewu ati tak takoni Nanging kabeh

SEKONYONG KONYONG KODER - CENTURY TRIO Ft. DIDI KEMPOT
Cintaku sekonyong-konyong koder Karo kowe cah ayu sing bakul lemper

Stasiun Balapan - CENTURY TRIO Ft. DIDI KEMPOT
Ning stasiun balapan Kuto solo sing dadi kenangan Kowe karo aku

Suket Teki - CENTURY TRIO Ft. DIDI KEMPOT
Aku tak sing ngalah Trimo mundur timbang loro ati




* [TOP Lagu Batak Pilihan]
* Lagu Ambon Penyanyi Batak
* Batak Karaoke
* Lagu Dangdut Batak
* Song Jawa Penyanyi Batak
* Song (English)
* Lagu Batak Rohani Kristen
* Lagu NATAL Batak




?>