Sabtu, 31 Oktober 2020
Song Jawa Penyanyi Batak:
Sewu Kuto - Cover Judika
#tag: Sewo kuto uwis tak liwati Sewu ati tak takoni

Tul Jaenak - Judika
#tag: Gula jawa rasane legi kripik mlinjo dipangan asu rep mulyo kudu marsudi

Banyu Langit Didi Kempot - Judika
#tag: Sworo angin angin sing ngeridu ati Ngelingake sliramu sing tak tresnani

TATU - MARIO SILITONGA
#tag: Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang

Kalung Emas - Century Trio
#tag: Kalung emas sing ono gulumu Saiki wis malih dadi biru

SAYANG VERSI BATAK CAMPUR JAWA - All Artis

Romo Ono Maling - Eddy Silitonga
#tag: Mo, mo, mo, mo, Romo, ono maling Tulungono anakmu sing kemalingan

Suket Teki - CENTURY TRIO Ft. DIDI KEMPOT
#tag: Aku tak sing ngalah Trimo mundur timbang loro ati

Stasiun Balapan - CENTURY TRIO Ft. DIDI KEMPOT
#tag: Ning stasiun balapan Kuto solo sing dadi kenangan Kowe karo aku

SEKONYONG KONYONG KODER - CENTURY TRIO Ft. DIDI KEMPOT
#tag: Cintaku sekonyong-konyong koder Karo kowe cah ayu sing bakul lemper

SEWU KUTO - CENTURY TRIO Ft. DIDI KEMPOT
#tag: Sewo kuto uwis tak liwati Sewu ati tak takoni Nanging kabeh





Lagu Batak Romantis



Album Terbaru Batak,


Artikel Tentang Batak


Info Tentang Wisata dan Hotel di Medan


Arsip Song Jawa Penyanyi Batak..





Batak Karaoke
Lagu Dangdut Batak
Lagu POP Indonesia Karaoke
Song Jawa Penyanyi Batak
Song (English)
Lagu Batak Rohani Kristen