songbatak.com
Song Jawa Penyanyi Batak:
LAYANG KANGEN - CENTURY TRIO Ft. DIDI KEMPOT

Banyu Langit Didi Kempot - Judika
#tag: Sworo angin angin sing ngeridu ati Ngelingake sliramu sing tak tresnani

Tul Jaenak - Judika
#tag: Gula jawa rasane legi kripik mlinjo dipangan asu rep mulyo kudu marsudi

Sewu Kuto - Cover Judika
#tag: Sewo kuto uwis tak liwati Sewu ati tak takoni

TATU - MARIO SILITONGA
#tag: Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang

Kalung Emas - Century Trio
#tag: Kalung emas sing ono gulumu Saiki wis malih dadi biru

Romo Ono Maling - Eddy Silitonga
#tag: Mo, mo, mo, mo, Romo, ono maling Tulungono anakmu sing kemalingan

SAYANG VERSI BATAK CAMPUR JAWA - All Artis

SEWU KUTO - CENTURY TRIO Ft. DIDI KEMPOT
#tag: Sewo kuto uwis tak liwati Sewu ati tak takoni Nanging kabeh

SEKONYONG KONYONG KODER - CENTURY TRIO Ft. DIDI KEMPOT
#tag: Cintaku sekonyong-konyong koder Karo kowe cah ayu sing bakul lemper






Kantor Advokat & Konsultan Hukum
  MARSIAN & PARTNERS  






*
[TOP Lagu Batak Pilihan]
* Lagu Ambon Penyanyi Batak
* Batak Karaoke
* Lagu Dangdut Batak
* Song Jawa Penyanyi Batak
* Song (English)
* Lagu Batak Rohani Kristen