songbatak.com
 
Song Jawa Penyanyi Batak:
Rest Your Love On Me - Olivia Newton-John - Boraspati
Maybe you don`t know me anymore than I know you


OJO DIBANDINGKE - Nadeak Sister
Wong ko ngene kok dibanding-bandingke Saing-saingke yo mesti kalah

LAYANG KANGEN - CENTURY TRIO Ft. DIDI KEMPOT

Banyu Langit Didi Kempot - Judika
Sworo angin angin sing ngeridu ati Ngelingake sliramu sing tak tresnani

Tul Jaenak - Judika
Gula jawa rasane legi kripik mlinjo dipangan asu rep mulyo kudu marsudi

Sewu Kuto - Cover Judika
Sewo kuto uwis tak liwati Sewu ati tak takoni

TATU - MARIO SILITONGA
Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang

Kalung Emas - Century Trio
Kalung emas sing ono gulumu Saiki wis malih dadi biru


Romo Ono Maling - Eddy Silitonga
Mo, mo, mo, mo, Romo, ono maling Tulungono anakmu sing kemalingan

SAYANG VERSI BATAK CAMPUR JAWA - All Artis

SEWU KUTO - CENTURY TRIO Ft. DIDI KEMPOT
Sewo kuto uwis tak liwati Sewu ati tak takoni Nanging kabeh

SEKONYONG KONYONG KODER - CENTURY TRIO Ft. DIDI KEMPOT
Cintaku sekonyong-konyong koder Karo kowe cah ayu sing bakul lemper

Stasiun Balapan - CENTURY TRIO Ft. DIDI KEMPOT
Ning stasiun balapan Kuto solo sing dadi kenangan Kowe karo aku

Suket Teki - CENTURY TRIO Ft. DIDI KEMPOT
Aku tak sing ngalah Trimo mundur timbang loro ati




* [TOP Lagu Batak Pilihan]
* Artis Batak
* Lagu Ambon Penyanyi Batak
* Batak Karaoke
* Lagu Dangdut Batak
* Song Jawa Penyanyi Batak
* Song (English)
* Lagu Batak Rohani Kristen
* Lagu NATAL Batak





Berita Batak 2024 Terbaru
Sabtu, 24 Februari 2024
LAGU BATAK PALING LUNGUN (SEDIH)

Rabu, 21 Februari 2024
Koleksi Musik Batak Enak Didengar Saat ini tahun 2024